Followers

Tuesday, June 21, 2011

Cara Pemakaian tudung menjadi Haram



Syukur alhamdulillah aku dapat info baru hari ini...kalau bukan kerana hamba Allah yang punya blog lawat blog aku...aku tak kan tau ade jugak cara pakai tudung menjadi haram...Aku ucap terima kasih bebanyak la ngn hamba Allah Critical Angelni coz dari blog dia ni la aku baru dapat ilmu baru bagaimana pakai tudung pun bole jadi haram terutama sekali bab gambar pertama tu,baru sekarang tahu...kalo bab kerja yang mewajibkan pakai tudung menampakkan dada dan leher tu...aku serahkan pada Allah je...niat aku bukan nak tunjuk pon...sesapa reramai kite terjah blog ni...banyak info berguna yang maybe kebanyakkan kita tak tau...