Followers

Monday, May 30, 2011

Blog yang menghina ISLAM


Aku tadi tengah layan online...tetiba tgk blog yang membuat aku sakit hati sangat2...ya Allah ape nak jadi dah manusia ni...sama2 lah kita sebarkan kepada semua blogger2 yang lain untuk spam blog ni..yang boleh menyebabkan umat islam hancur...korang boleh cek blog manusia keji ni kat sini/makcikhajjahsittalwuzara2u
cara nak spam dia..korang mesti pergi ke:
wordpress
Masukkan Email anda.

1. Di dalam kotak WHY ? Taipkan: Insult Islam.

2. Klik (cari sebelah kanan, tengah) : Report Blog

Jika ramai yang report spam, blog ini akan di BAN oleh wordpress.com.