Followers

Monday, May 30, 2011

Blog yang menghina ISLAM


Aku tadi tengah layan online...tetiba tgk blog yang membuat aku sakit hati sangat2...ya Allah ape nak jadi dah manusia ni...sama2 lah kita sebarkan kepada semua blogger2 yang lain untuk spam blog ni..yang boleh menyebabkan umat islam hancur...korang boleh cek blog manusia keji ni kat sini/makcikhajjahsittalwuzara2u
cara nak spam dia..korang mesti pergi ke:
wordpress
Masukkan Email anda.

1. Di dalam kotak WHY ? Taipkan: Insult Islam.

2. Klik (cari sebelah kanan, tengah) : Report Blog

Jika ramai yang report spam, blog ini akan di BAN oleh wordpress.com.

Monday, May 23, 2011

What is This?

What do you think when you see these image?hahaha...when 1st time i see that, 18sx hav cross in my mind...twingtwing..kerker


It looks pretty weird.....

DID you know?



The Coco de Mer (Lodoicea maldivica), the sole member of the genus Lodoicea, is a palm endemic to the islands of Praslin and Curieuse in the Seychelles. It formerly also was found on St Pierre, Chauve-Souris and Ile Ronde (Round Island, an islet near Praslin) in the Seychelles group, but has become extinct on these islands. The name of the genus, Lodoicea, is derived from Lodoicus, the Latinised form of Louis, in honour of King Louis XV of France.

So...thats all...and for more info at here read more